Offerte aanvragen

Heb je een bouwtekening nodig voor jouw aannemer of een vergunningsaanvraag voor de gemeente? Dan kunnen wij voor jou een geheel vrijblijvende offerte opstellen voor het uitwerken van jouw wensen. Vul onderstaande offerteformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

* verplicht veld

Contactgegevens

Lichtenauerlaan 102
3062 ME Rotterdam

Route plannen

010 848 66 41
info@hestiabouwtotaal.nl

Onze uitgedachte werkwijze
lekker duidelijk in beeld

Insturen gegevens. Voor het maken van bouwtekeningen of berekeningen hebben wij informatie van jou nodig: archiefgegevens van de gemeente, zoals tekeningen, berekeningen of sonderinggegevens.​

Daarnaast de eerste conceptopzet. Dit kan heel schematisch als we maar een duidelijk beeld van jouw wensen hebben. Heb je deze informatie niet? Niets aan de hand; Neem gewoon met ons contact op!

Eerste opzet en contact. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij ons op kantoor  om het ontwerp voor te bespreken. Nadat wij van jou opdracht hebben gekregen en de nodige input gaan wij het ontwerp uitwerken.

Wij werken met softwaresystemen, die met andere partijen makkelijk uit te wisselen zijn.

Optioneel

Bezoek aan locatie. Wil je dat we eerst bij jou op locatie langskomen om bijvoorbeeld in te meten? Of om de situatie ter plekke te beoordelen? Geen probleem!

Geef het van te voren aan, zodat wij daar rekening mee kunnen houden en wij komen bij jou langs om jouw wensen te bespreken. Dit kan overdag, maar ook in de avonduren. Wel zo makkelijk wanneer je overdag geen vrij kunt nemen van werk!

Oplevering bestanden en nazorg. Wij spreken met jou af binnen welke termijn  de bouwtekeningen af zijn. Je krijgt de gegevens in pdf-vorm toegestuurd.

In het geval er sprake is van spoed, is dit ook bespreekbaar. Het enige wat je hoeft te doen, is dit aan te geven in het contactformulier.

Daarnaast kun je ons machtigen, zodat wij jou geheel ontzorgen bij het indienen van de aanvraag en de verdere procedure.

Geen omkijken en volledige ontzorging?

Bouwtekeningen, constructieberekeningen, wij regelen
uw aanvraag omgevingsvergunning en doen de bouwbegeleiding.

Vragen? Wij zijn er om je te helpen

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee in een persoonlijk gesprek.

010 848 66 41

Openingstijden

maandag8:30 — 17:30
dinsdag8:30 — 17:30
woensdag8:30 — 17:30
donderdag8:30 — 17:30
vrijdag8:30 — 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Contact opnemen

Fascinatio Boulevard 200
3065 WB Rotterdam

Route plannen